Indo Rockers
Welcome to Indo Rockers forum!

Please Login to view the full version of the forum
or click on Register if you haven't already!
it will only take 1-2 mins and remove ads.

Thank you :)




Problem Logging in?

[ We Are One ]


You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1Ask / Feedback needed Ada yg Bikin Video Koreo Shuffle ?? on Mon 04 Mar 2013, 09:29

2ndparadise

avatar
Newbie
Newbie
Hey , para Shuffler's WE ARE ONE ! siapa diantara kalian yg punya Video Koreo Shuffle ?? boleh dong bagi link nya ? kali aja saya terinspirasi dari kalian :) thx before :) :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :music: :music: :music: :music: :music: :music:

2Ask / Feedback needed Re: Ada yg Bikin Video Koreo Shuffle ?? on Mon 04 Mar 2013, 09:56

raka_shuffle

avatar
Hard Rocker
Hard Rocker
2ndparadise wrote:Hey , para Shuffler's WE ARE ONE ! siapa diantara kalian yg punya Video Koreo Shuffle ?? boleh dong bagi link nya ? kali aja saya terinspirasi dari kalian :) thx before :) :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :music: :music: :music: :music: :music: :music:

mungkin lbih tepatnta di share di video bro,,,

3Ask / Feedback needed .... on Mon 04 Mar 2013, 12:52

2ndparadise

avatar
Newbie
Newbie
tp di video gua ga bs ngirim postingan disanaaa -.- -.- -.- -.- -.- -.- -.- -.- :swt2: :swt2: :swt2: :swt2: :swt2: T_T T_T T_T T_T T_T :0 :0

4Ask / Feedback needed Re: Ada yg Bikin Video Koreo Shuffle ?? on Mon 04 Mar 2013, 18:58

raka_shuffle

avatar
Hard Rocker
Hard Rocker
2ndparadise wrote:tp di video gua ga bs ngirim postingan disanaaa -.- -.- -.- -.- -.- -.- -.- -.- :swt2: :swt2: :swt2: :swt2: :swt2: T_T T_T T_T T_T T_T :0 :0

masa sih,, mungkin lu salahkali,,, cba dah diulang lgi

5Ask / Feedback needed Re: Ada yg Bikin Video Koreo Shuffle ?? on Tue 05 Mar 2013, 01:32

HardblitZ

avatar
Moderator
Moderator
Guys, harap baca peraturan forumnya ya supaya rapi forum kita tercinta ini, dibutuhkan minimal 20 post untuk meng-upload video

Untuk yg lain baru gabung forum jg mohon dibaca jg rulesnya

General Rules baca DISINI

Tetap stay on topic yah, soal share video udh ada ketentuannya :)

Thanks before

We Are One


_________________

Rave with culture ;)



Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

 

Free forum | © PunBB | Free forum support | Report an abuse | Free forum