Indo Rockers
Welcome to Indo Rockers forum!

Please Login to view the full version of the forum
or click on Register if you haven't already!
it will only take 1-2 mins and remove ads.

Thank you :)




Problem Logging in?

[ We Are One ]


You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

Adhitya

avatar
Member
Member
Permisi Agan Agan Sekalian ,
Ada yang tau gak software buat edit video atau cut music kalo ada tolong di share ya ,
Maklum Saya masih newbie :( :(

AdamSHFL

avatar
Hard Rocker
Hard Rocker
Adhitya wrote:Permisi Agan Agan Sekalian ,
Ada yang tau gak software buat edit video atau cut music kalo ada tolong di share ya ,
Maklum Saya masih newbie :( :(
Buat edit video gw sih pake ulead video editor, sony vegas pro, adobe premier
kalo cutting music , pake mp3 cutter :>

http://Genius4rt.blogspot.com

Slashzer

avatar
Rocker
Rocker
kalo edit video gw masih pake yang simple, Windows Movie Maker
kalo cutting music gw pake Audacity, bisa sekalian di edit juga.. :D

Fallygivar

avatar
Rocker
Rocker
Pake pinacle aja bro buat editing videonya, untuk cuting music coba pake Goldwave

https://www.facebook.com/givartampan

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

 

Free forum | © PunBB | Free forum support | Report an abuse | Free forum