Indo Rockers
Welcome to Indo Rockers forum!

Please Login to view the full version of the forum
or click on Register if you haven't already!
it will only take 1-2 mins and remove ads.

Thank you :)




Problem Logging in?

[ We Are One ]


You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 ke pafes ancol naik apa? sama siapa? on Wed 27 Jun 2012, 09:30

rentaz23

avatar
Rocker
Rocker
sesuai topik all, naik apa ke ancol and sama siapa? siapa tau ada yg mau bareng2 brangkatnya,, sukur2 ada yg bisa ditumpangin,, kan lebih hemat(alias ngirit),
xP

2 Re: ke pafes ancol naik apa? sama siapa? on Wed 27 Jun 2012, 11:02

VinkA

avatar
Moderator
Moderator
MOVED ke subforum yg bersangkutan :toast:


_________________


Recommended Topics :


  • Are you using right genre for Shuffling?
  • Know the Truths
  • Sejarah The Melbourne Shuffle
  • a TB and a True Rockers
  • Shuffling Style¬†( Bahasa Indonesianya ada di page 3, Post ke-49 )
  • Rave Dances and Street Dances
http://www.indorockers.com

3 Re: ke pafes ancol naik apa? sama siapa? on Fri 29 Jun 2012, 07:27

Rofi.Andika13

avatar
Rocker
Rocker
kalo gua naik bis bro , xP tapi gak ada barengan nih :nohope:

http://www.facebook.com/pages/X-TROY/442665735762891

4 Re: ke pafes ancol naik apa? sama siapa? on Fri 29 Jun 2012, 15:29

rihat

avatar
Rocker
Rocker
bus way ajh lahh

http://www.nahltahir.blogspot.com

5 Re: ke pafes ancol naik apa? sama siapa? on Fri 29 Jun 2012, 17:26

Alifiani Putri

avatar
Newbie
Newbie
sama kita ajahh :)
tapinya lu lu lu semua dari daerah mana ?
ntar kita barengan aja :>

6 Re: ke pafes ancol naik apa? sama siapa? on Sat 30 Jun 2012, 09:45

Rofi.Andika13

avatar
Rocker
Rocker
Alifiani Putri wrote:sama kita ajahh :)
tapinya lu lu lu semua dari daerah mana ?
ntar kita barengan aja :>

kalo gua sih dari ciledug :)

http://www.facebook.com/pages/X-TROY/442665735762891

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

 

Free forum | © PunBB | Free forum support | Report an abuse | Free forum