Indo Rockers
Welcome to Indo Rockers forum!

Please Login to view the full version of the forum
or click on Register if you haven't already!
it will only take 1-2 mins and remove ads.

Thank you :)




Problem Logging in?

[ We Are One ]


You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

fijea

avatar
Admin
Admin
iseng share aja nih guys, kebetulan gw suka kl album di iTunes gw rapi :k: heheh...
    Artwork
  • bisa di-Google sndr yah.. ;)

    Lyrics
  • Mac - MassiveLyrics
    1. buka iTunes dan MassiveLyrics
    2. click kiri di iTunes lagu yang mau dimasukin liriknya, gak harus di play.
    3. bisa juga sekaligus banyak (pencet shift)
    4. ke MassiveLyrics > Get
    5. nanti bakal dicari liriknya,
    6. found > Write All Found Lyrics to iTunes
    7. Sync, Done
  • Windows - LyricsFetcher
    kebetulan gw gak pake windows, jadi kurang yakin prosesnya gimana, kurang lebih sama kayak cara di atas heheh

nah kalo misalkan pake aplikasi di atas gak lengkap (lyrics not found),
terpaksa harus pake cara manual:
1. Cari lyrics per album disini atau disini
2. untuk link kedua, kan dia pake javascript biar gak bisa dicopy tuh lyrics nya, jadi Install ini (Firefox with GreaseMonkey plugin needed)
3. click kanan lagu di iTunes > Get Info > Lyrics > Paste lyrics > Done

:tone: :tone: :tone:


_________________

http://www.fijea.com

adhieUR

avatar
Rocker
Rocker
:thumbup: :thumbup:

NoTe?

avatar
Rocker
Rocker
wah..
thx for the info :thumbup: :thumbup:

sayang nya Ipod gw error :mad:
baru aj gw restore :hiks:

Evolution

avatar
Hard Rocker
Hard Rocker
Wah kebetulan nih.. Gw jg lagi mau nyari eh ngeliat ni thread.. Thanks jas (y)

http://www.anotherevermore.co.cc

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

 

Free forum | © PunBB | Free forum support | Report an abuse | Create a forum on Forumotion