Indo Rockers
Welcome to Indo Rockers forum!

Please Login to view the full version of the forum
or click on Register if you haven't already!
it will only take 1-2 mins and remove ads.

Thank you :)




Problem Logging in?

[ We Are One ]


You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1Want to Buy Order T shirt on Fri 05 Oct 2012, 19:16

B'Joe

avatar
Newbie
Newbie
ane mau order t shirt masih ada kaga ? O_O

2Want to Buy Re: Order T shirt on Sat 06 Oct 2012, 12:55

VinkA

avatar
Moderator
Moderator
Tshirt apa dulu nih..tshirt kan kaos bro..
dan kaos itu banyak hahahaha..
kalo kaos IR lsg order di www.indorockers.com bro

http://www.indorockers.com

3Want to Buy Re: Order T shirt on Tue 09 Oct 2012, 17:09

farhanshidqi

avatar
Rocker
Rocker
bro , maap niiih , gue ngisi form kalo gasalah 4x yang sama,takut salah alamatnya , takutnya dibikin 4 kaos item indorocker heheh , gua sebenernya cuma mesen 1 , pilih aja form yang paling lengkap hehehe , maap sebelumnya, namanya farhan shidqi , nomer 081 29514142 , emailnya farhan.shidqi @ymail.com, :D

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

 

Free forum | Music and Radio | Dance | © PunBB | Free forum support | Report an abuse | Free forum