Indo Rockers
Welcome to Indo Rockers forum!

Please Login to view the full version of the forum
or click on Register if you haven't already!
it will only take 1-2 mins and remove ads.

Thank you :)




Problem Logging in?

[ We Are One ]


You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1Solved What's the different? on Wed 22 Aug 2012, 22:34

CikoCoki

avatar
Newbie
Newbie
apa bedanya toe toet dan raverz?tolong jelaskan.

http://www.hafifilyassatrio.blogspot.com

2Solved Re: [ASK] The different between this on Thu 23 Aug 2012, 01:42

Satrioprakosoo

avatar
Rocker
Rocker
Baca lalu pahami >>KLIK

3Solved Re: [ASK] The different between this on Sun 26 Aug 2012, 21:38

VinkA

avatar
Moderator
Moderator
MOVED :)

istilah toet2 tuh mungkin gara2 adanya Shuffle2 yang pake lagu genre Dutch ya -.- lagunya emang toet toet toet dgn beat yang ga konstan gitu..:) (gw ga tau sejak kapan ini jadi ada kategori stylenya di indo xP )


Nah Ravers itu pake lagu2 EDM :wow: alias lagu yang bner2 dipake buat Shuffle (kenapa? soalnya udah sejarahnya )


_________________


Recommended Topics :


  • Are you using right genre for Shuffling?
  • Know the Truths
  • Sejarah The Melbourne Shuffle
  • a TB and a True Rockers
  • Shuffling Style¬†( Bahasa Indonesianya ada di page 3, Post ke-49 )
  • Rave Dances and Street Dances
http://www.indorockers.com

4Solved Re: [ASK] The different between this on Fri 14 Sep 2012, 22:37

Null.

avatar
Rocker
Rocker
Toet2 mah istilah doang aslinya broooo. tapi toet2 yang dimaksud itu Dutch brooo

5Solved Re: [ASK] The different between this on Mon 29 Oct 2012, 22:13

-Chakz-

avatar
Hard Rocker
Hard Rocker
bedanya,
toet-toet : suara yang dikeluarin sama tukang balon
raverz : rave dance dari melbourne australia :)

http://www.facebook.com/cakraadinegara

6Solved Re: [ASK] The different between this on Mon 04 Feb 2013, 04:49

HardblitZ

avatar
Moderator
Moderator
-Chakz- wrote:bedanya,
toet-toet : suara yang dikeluarin sama tukang balon
raverz : rave dance dari melbourne australia :)

ahahaha bisa aja lu, skarang mau shuffle pake suara yg dikeluarin sama tukang balon ato musik rave dance dari melbourne australia nih guys? ;P

Sudah terjelaskan oleh reply" diatas yah :thumbup:

Solved and Locked


_________________

Rave with culture ;)



Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

 

Free forum hosting | © PunBB | Free forum support | Report an abuse | Free forum