Indo Rockers
Welcome to Indo Rockers forum!

Please Login to view the full version of the forum
or click on Register if you haven't already!
it will only take 1-2 mins and remove ads.

Thank you :)




Problem Logging in?

[ We Are One ]


You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 AlmarzSquad on Mon 11 Jun 2012, 14:56

ekobb

avatar
Newbie
Newbie
Our Fan Page http://www.facebook.com/AlmarzSquad

Squad kita berdiri pada 14 oktober 2012 dance kami meliputi shuffle,jumpstyle,liquid,tutting,dubstep, Melbourne Hardstyle, and many more. Anggota kami terdiri dari anak-anak muda berumur 20 tahun ke bawah kami berlatih di daerah cinere

Disini kita tidak mencari ketenaran melainkan menjalankan hobi dan membuat sebuah komunitas yang solid :D We Are One

Our Members
Reza Fauzi Baskara (Reza Fauzi)
Adib(Adib Faqihuddin)
eko(ekobb)
Fadhil(Vandz Aboodz)

http://www.facebook.com/AlmarzSquad

2 Re: AlmarzSquad on Mon 11 Jun 2012, 17:07

AdamSHFL

avatar
Hard Rocker
Hard Rocker
Welcome Almarz Squad :D
Kalo boleh tau Almarz itu aapa yah?

http://Genius4rt.blogspot.com

3 Re: AlmarzSquad on Mon 11 Jun 2012, 19:37

HunterOfShuffle

avatar
Rocker
Rocker
Sukses selalu buat squadnya bro .. xD :k:

http://hunterofshuffle.blogspot.com/

4 Re: AlmarzSquad on Fri 15 Jun 2012, 23:08

NandaRobby~GOS~

avatar
Member
Member
Welcome ~AlmarzSquad~
sep2 semangat brooo ^^
sukses buat squad --a
We are one :thumbup: Keep Rockin :punch:

5 Re: AlmarzSquad on Sun 17 Jun 2012, 22:15

SymphoniCrical

avatar
Hard Rocker
Hard Rocker
Itu gasalah bro squad lu berdiri oktober 2012? sekarang aja baru juni 2012 -_-

http://soundcloud.com/dj-fahmi-ramadhan

6 Re: AlmarzSquad on Tue 24 Jul 2012, 12:06

VinkA

avatar
Moderator
Moderator
udah mau lengkap nih :) bisa ditambahin contact personnya mungkin biar bisa dimasukin ke DB :D thx :toast:

http://www.indorockers.com

7 Re: AlmarzSquad on Tue 24 Jul 2012, 14:02

SyafardiRahman

avatar
Rocker
Rocker
sukses trus AlmarzSquad :thumbup:

http://www.youtube.com/user/SyafardiRahman

8 Re: AlmarzSquad on Sat 28 Jul 2012, 10:49

aLiLz

avatar
Rocker
Rocker
Semoga squadnya sukses broo :)

keep rockin \m/

9 Re: AlmarzSquad on Sat 28 Jul 2012, 15:28

Kepala.Hansip

avatar
Moderator
Moderator
welcome ya. seperti yang di bilang co-mod vinka silahkan di tambah CP nya sama email. nanti kita update database :)

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

 

Free forum | © PunBB | Free forum support | Report an abuse | Free forum