Indo Rockers
Welcome to Indo Rockers forum!

Please Login to view the full version of the forum
or click on Register if you haven't already!
it will only take 1-2 mins and remove ads.

Thank you :)




Problem Logging in?

[ We Are One ]


You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1Solved [ASK] Tips sharing about MAS Style on Mon 28 May 2012, 15:34

AdamSHFL

avatar
Hard Rocker
Hard Rocker
Gw berniat mempelajari MAS style , dari RMnya yang unik
tolong sharing tips untuk memplajari style ini, khususnya dari RM nya? :>

http://Genius4rt.blogspot.com

2Solved Re: [ASK] Tips sharing about MAS Style on Wed 30 May 2012, 03:47

Rezt

avatar
Hard Rocker
Hard Rocker
http://shufflin.net/forum/topic/2685-shufflinnet-shuffling-science-with-xero-mashardstyle-runningman/
ini penjelasan dari Xero, cirikhas MAS style itu katanya di runningman nya lebih hard, dia menggunakan badan (kayak ikut ngedorong ke depan) biar ngefek ke RM nya jadi keliatan hard

CMIIW :phew:

edited...
tambah nih referensi RM MAS style yang kurang oke http://shufflin.net/forum/topic/5442-is-this-correct-mas-runningman/

https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1851767968

3Solved Re: [ASK] Tips sharing about MAS Style on Wed 30 May 2012, 17:04

AdamSHFL

avatar
Hard Rocker
Hard Rocker
Rezt wrote:http://shufflin.net/forum/topic/2685-shufflinnet-shuffling-science-with-xero-mashardstyle-runningman/
ini penjelasan dari Xero, cirikhas MAS style itu katanya di runningman nya lebih hard, dia menggunakan badan (kayak ikut ngedorong ke depan) biar ngefek ke RM nya jadi keliatan hard

CMIIW :phew:

edited...
tambah nih referensi RM MAS style yang kurang oke http://shufflin.net/forum/topic/5442-is-this-correct-mas-runningman/
Buset , susah juga ya, tp kalo d latih terus pasti bisa dah O_O
itu link kedua videony udah d remove user
.btw gw jg krng ngerti penjelasan Xero haha, b.ing sih ;P

http://Genius4rt.blogspot.com

4Solved Re: [ASK] Tips sharing about MAS Style on Sun 29 Jul 2012, 15:43

VinkA

avatar
Moderator
Moderator
Solved and Locked


_________________


Recommended Topics :


  • Are you using right genre for Shuffling?
  • Know the Truths
  • Sejarah The Melbourne Shuffle
  • a TB and a True Rockers
  • Shuffling Style¬†( Bahasa Indonesianya ada di page 3, Post ke-49 )
  • Rave Dances and Street Dances
http://www.indorockers.com

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

 

Private forum on Forumotion | © PunBB | Free forum support | Report an abuse | Free forum