Indo Rockers
Welcome to Indo Rockers forum!

Please Login to view the full version of the forum
or click on Register if you haven't already!
it will only take 1-2 mins and remove ads.

Thank you :)




Problem Logging in?

[ We Are One ]


You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

zaldysk

avatar
Member
Member
soal.y d makassar ad squad, kata.y sih squad shuffle. lumyanlah skill.y (bukan squad gw) hehhe . tp ane prnah lihat grakan prform mreka, mreka gabungin dance floor dgn shuffle...
trus mreka sring ikut kompetisi modern dance, dan psrta.y rata2 ank2 b boy n sexy dance.
nah... ap kah gak malu2in nama shuffle itu kk?
mreka trmasuk TB gak?
ALAY gk?
respon yh kk2 IR ;)

http://www.facebook.com/pages/Venom-Shuffle-Squad/28764087794090

AdamSHFL

avatar
Hard Rocker
Hard Rocker
kalo menurut gw, kalo Shuffle d gabungin dgn dance laen , itu ngerusak Melb shuffle , lg pula shuffle kurang cocok kalo d gabungin sama breakdance . cmiiw
threadny ampir sama thread ini http://forum.indorockers.com/t569-discuss-apakah-variasi-dalam-shuffle-bisa-dibilang-merusak-budaya

http://Genius4rt.blogspot.com

panky7

avatar
Admin
Admin
topik ini udah pernah dibahas disini http://forum.indorockers.com/t569-discuss-apakah-variasi-dalam-shuffle-bisa-dibilang-merusak-budaya
selnajutnya komen disana aja ya.

http://www.facebook.com/dims7

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

 

Free forum | © PunBB | Free forum support | Report an abuse | Free forum