Indo Rockers
Welcome to Indo Rockers forum!

Please Login to view the full version of the forum
or click on Register if you haven't already!
it will only take 1-2 mins and remove ads.

Thank you :)




Problem Logging in?

[ We Are One ]


You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Nyari Squad on Mon 05 Mar 2012, 19:40

Zackyhaaqi

avatar
Newbie
Newbie
Sorry Nih Gua zacky lagi nyari Squad di daerah Bekasi Or Jakarta Timur soalnya agak susah nyari squad dibekasi , gua baru bisa softstyle aja jumpstyle baru dikit dikit kalo ada comment aja or sms gue 087888538340

Thanks , Keep Rockers :scissor:

2 Re: Nyari Squad on Fri 30 Mar 2012, 15:51

aLiLz

avatar
Rocker
Rocker
Zackyhaaqi wrote:Sorry Nih Gua zacky lagi nyari Squad di daerah Bekasi Or Jakarta Timur soalnya agak susah nyari squad dibekasi , gua baru bisa softstyle aja jumpstyle baru dikit dikit kalo ada comment aja or sms gue 087888538340

Thanks , Keep Rockers :scissor:

kmaren ada juga tuh orang yg nyari squad di bekasi, mending buat Thread disini buat nyatuin Shuffler Bekasi atau gak buat aquad aja

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

 

Free forum | © PunBB | Free forum support | Report an abuse | Free forum