Indo Rockers
Welcome to Indo Rockers forum!

Please Login to view the full version of the forum
or click on Register if you haven't already!
it will only take 1-2 mins and remove ads.

Thank you :)




Problem Logging in?

[ We Are One ]


You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 2 of 2]

1Ask / Feedback needed aplikasi edit lagu on Thu 01 Mar 2012, 11:39

laksamana27

avatar
Rocker
Rocker
First topic message reminder :

bro saya mau tanya nih :D
aplikasi yang bagus buat edit lagu tuh apa ya ?
soalnya saya punya aplikasi edit lagu tapi jelek jadinya ....


26Ask / Feedback needed Re: aplikasi edit lagu on Sun 04 Nov 2012, 13:46

GhazyFawwaz

avatar
Co-Moderator
Co-Moderator
-Chakz- wrote:Audacity, Virtual DJ....
tapi kalo gua sih lebih enjoy pake Movie Maker hehe xP
lo ngedit audio pake movie maker chak? hahahha xD

http://forum.indorockers.com/t946-ghafz-rave-gear-phat-pant-susp

27Ask / Feedback needed Re: aplikasi edit lagu on Sat 15 Dec 2012, 22:19

SyafardiRahman

avatar
Rocker
Rocker
pake Audacity :D

http://www.youtube.com/user/SyafardiRahman

28Ask / Feedback needed Re: aplikasi edit lagu on Mon 15 Apr 2013, 21:12

Nicholaz

avatar
Rocker
Rocker
laksamana27 wrote:format factory , tuh isinya bisa ngubah format video , gambar , lagu , dll , trus bisa gabungin lagu juga. ...

Boleh juga tuh aplikasi nya, thanks ya bro

Ane searching dulu deh :)

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 2 of 2]

Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

 

Forumotion.com | © PunBB | Free forum support | Report an abuse | Free forum