Indo Rockers
Welcome to Indo Rockers forum!

Please Login to view the full version of the forum
or click on Register if you haven't already!
it will only take 1-2 mins and remove ads.

Thank you :)




Problem Logging in?

[ We Are One ]


You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1Want to Buy Hoodie PHD on Tue 17 Jan 2012, 16:03

kieferSP

avatar
Rocker
Rocker
Numpang tanya nih bro ada yang jual hoodie phd ga ? kalo ada PM harga nya dong terus numpang nanya kalau kita mau beli hoodie PHD itu mesti dari web PHD/Heatwave langsung terus nanti dikirim atau ada toko nya diluar negri ya ? kalo ada toko nya ada yang tau lokasi pas nya di negara/kota mana ga? yang tau tolong post disini ya thanks xD

2Want to Buy Re: Hoodie PHD on Tue 17 Jan 2012, 17:04

VinkA

avatar
Moderator
Moderator
murahan dr heatwave bro..soalnya heatwave dr malaysia..shipping costnya ga semahal dr ausi langsung..hahaha :)

Heatwave address :
HQ : B10-09, Empire SOHO,
Empire Shopping Gallery, Jalan SS 16/1,
47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan.

Cabang Kuala Lumpur : 0402B, 4th Floor,
Berjaya Times Square, Jalan Imbi,
55100 Kuala Lumpur

lgsg email ke orangnya aja bro :)
ga susah2 amat kok haha..:hihi:


_________________


Recommended Topics :


  • Are you using right genre for Shuffling?
  • Know the Truths
  • Sejarah The Melbourne Shuffle
  • a TB and a True Rockers
  • Shuffling Style¬†( Bahasa Indonesianya ada di page 3, Post ke-49 )
  • Rave Dances and Street Dances
http://www.indorockers.com

3Want to Buy Re: Hoodie PHD on Tue 17 Jan 2012, 19:30

kieferSP

avatar
Rocker
Rocker
emailnya apa ya bro? sama harga hoodie nya itu berapa RM ya ? sama nama toko yang di berjaya times square apatuh bro? sorry banyak nanya nih hehe ;P

4Want to Buy Re: Hoodie PHD on Wed 18 Jan 2012, 09:05

VinkA

avatar
Moderator
Moderator
kieferSP wrote:emailnya apa ya bro? sama harga hoodie nya itu berapa RM ya ? sama nama toko yang di berjaya times square apatuh bro? sorry banyak nanya nih hehe ;P

mmm..110US$ (97US$ + 13US$ buat ongkir) harga pastinya..hahaha..kalo RM kurang tau jd brapa..:)
namanya ya? "Kustom Clothing" kali bro..tercantum di kartu namanya gt hahaha :hihi:

emailnya :
gwee_hk@hotmail.com
info@kustomclothing.com.my

http://www.indorockers.com

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

 

Free forum | © PunBB | Free forum support | Report an abuse | Free forum