Indo Rockers
Welcome to Indo Rockers forum!

Please Login to view the full version of the forum
or click on Register if you haven't already!
it will only take 1-2 mins and remove ads.

Thank you :)




Problem Logging in?

[ We Are One ]


You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1Ask / Feedback needed dibantu yak u,u on Sun 18 Dec 2011, 17:06

rayjepe

avatar
Rocker
Rocker
sob, ada yang punya video ga ? yang teach how to shuffle tapi step by step, gua minta yang lengkap bro -_- biar cepet bisaa :D soalnya baru bisa RM doang -_-
kalo ga kasih link deh di yutub, yang ga banyak cingcong langsung teach hahaha
thank you ;-*

2Ask / Feedback needed Re: dibantu yak u,u on Sun 18 Dec 2011, 17:12

Evolution

avatar
Hard Rocker
Hard Rocker
Ada bro.. Masuk aja ke forum the melbourne shuffle trus ke tutorial.. Fijea dh post sampe variasi"nya.. Skali lagi.. Welcome to the forum hhe

http://www.anotherevermore.co.cc

3Ask / Feedback needed Re: dibantu yak u,u on Sat 04 Feb 2012, 22:58

aLiLz

avatar
Rocker
Rocker
cari aja di youtube "how to basic shuffle"

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

 

Free forum | © PunBB | Free forum support | Report an abuse | Free forum