Indo Rockers
Welcome to Indo Rockers forum!

Please Login to view the full version of the forum
or click on Register if you haven't already!
it will only take 1-2 mins and remove ads.

Thank you :)




Problem Logging in?

[ We Are One ]


You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1ART-nonDigital nyari rocker domisili semarang on Sun 04 Dec 2011, 14:02

ryansyrl

avatar
Newbie
Newbie
misi misi admin semua..

numpang nyari suara rocker semarang nih... ada ga ya?? kalo ada reply di post ini dong, gue pengen bikin komunitas rocker disemarang biar bisa share dan latian bareng xD


nuhun..

2ART-nonDigital Re: nyari rocker domisili semarang on Thu 05 Jan 2012, 21:25

fijea

avatar
Admin
Admin
wah goodluck bro!
gak ada salahnya memulai duluan :D
pasti ada disana, cuma blm ketemu aja orang-orangnya heheh..
siapa tau nnt bisa ngadain meet up disana.. :beer:


_________________

http://www.fijea.com

3ART-nonDigital Re: nyari rocker domisili semarang on Mon 05 Mar 2012, 20:07

nubiePhd

avatar
Rocker
Rocker
ryansyrl wrote:misi misi admin semua..

numpang nyari suara rocker semarang nih... ada ga ya?? kalo ada reply di post ini dong, gue pengen bikin komunitas rocker disemarang biar bisa share dan latian bareng xD


nuhun..

saya Semarang kak :)

http://www.facebook.com/damar.hirumania

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

 

Free forum hosting  | © PunBB | Free forum support | Report an abuse | Create a forum on Forumotion