Indo Rockers
Welcome to Indo Rockers forum!

Please Login to view the full version of the forum
or click on Register if you haven't already!
it will only take 1-2 mins and remove ads.

Thank you :)




Problem Logging in?

[ We Are One ]


You are not connected. Please login or register

Lebih suka shuffle pakai Phat nga?

58% 58% [ 7 ]
42% 42% [ 5 ]
0% 0% [ 0 ]
Total Votes : 12

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1Ask / Feedback needed With phats or not? on Thu 10 Nov 2011, 21:16

Evolution

avatar
Hard Rocker
Hard Rocker
Kalian semua Lebih suka liat org pke phats ato ga?
Trus kalian Lebih suka pke phats ato ga?

http://www.anotherevermore.co.cc

2Ask / Feedback needed Re: With phats or not? on Thu 10 Nov 2011, 22:40

G-Neral

avatar
Rocker
Rocker
kalo gw iya, karna emang style gw cocok kalo pake phat :hihi:

http://www.facebook.com/zakiy.gneral

3Ask / Feedback needed Re: With phats or not? on Fri 11 Nov 2011, 01:09

fijea

avatar
Admin
Admin
voted for the 2nd option..
menurut pengamatan gw atribut ngaruh sama style sih..


_________________

http://www.fijea.com

4Ask / Feedback needed Re: With phats or not? on Fri 11 Nov 2011, 10:36

Kepala.Hansip

avatar
Moderator
Moderator
kalo gw ga terlalu suka si sebenernya. hehehe
kurang bebas gerakan kalo pake hehehe


_____________________

Shufflin is more than just a Dance Style.
it's a Passion.
it's about becoming one with the music.
and interpreting it in your own style.
it's doesn't metter where you are or who your with
because it's all about getting lost in the music
only when we learn to dance
can we learn to let go and live in the moment!

_____________________

__________________________________________

__________________________________________

5Ask / Feedback needed Re: With phats or not? on Fri 11 Nov 2011, 14:31

VinkA

avatar
Moderator
Moderator
mnurut gw sih ga perlu2 amat bro..soalnya disini phats ga bisa dpake kmana2 ga ky di melbourne..hahahaha..;)
tapi hardstyler newskool sih perlu biar kliatan smooth..

http://www.indorockers.com

6Ask / Feedback needed Re: With phats or not? on Fri 11 Nov 2011, 16:04

supernoob

avatar
Rocker
Rocker
pilih gk pake
phat pants rsnya gk trlalu cocok dipake di indo

7Ask / Feedback needed Re: With phats or not? on Wed 16 Nov 2011, 08:35

Rand-

avatar
Rocker
Rocker
gw sih gk pake, udh pw pake celana jeans biasa :p

http://fotocute.com

8Ask / Feedback needed Re: With phats or not? on Wed 16 Nov 2011, 17:31

Rezt

avatar
Hard Rocker
Hard Rocker
gak pake, karena gk punya wkwkw :hihi:

https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1851767968

9Ask / Feedback needed Re: With phats or not? on Thu 29 Dec 2011, 22:54

St.Lucian

avatar
Rocker
Rocker
hmm, enaknya sih pake biar keliatan lebih gimanaa gitu di style kita , tapi bukan buat pamer , ya tapi aneh juga kalo kita jalan jalan pake phat jadi pake phat buat bikin video ato meet up aja ^^

10Ask / Feedback needed Re: With phats or not? on Tue 03 Jan 2012, 18:19

Ldou

avatar
Rocker
Rocker
kayanya gak cocok ane pake tuh clana bro O_O
tp kalo pake phat itu kliatannya jd gmn gt kalo shuffle...
kakinya kaga kliatan jadi kaya gerak ngawang" gt... xP

http://www.youtube.com/reisLD

11Ask / Feedback needed Re: With phats or not? on Tue 03 Jan 2012, 18:29

Indie.Axell

avatar
Rocker
Rocker
fijea wrote:voted for the 2nd option..
menurut pengamatan gw atribut ngaruh sama style sih..
setuju bang joy ;) Cheers :D

http://facebook.com/axelliovincent

12Ask / Feedback needed Re: With phats or not? on Fri 01 Feb 2013, 16:16

-Chakz-

avatar
Hard Rocker
Hard Rocker
kalo gua lebih suka pake phat..
because im a newskooler :-*

http://www.facebook.com/cakraadinegara

13Ask / Feedback needed Re: With phats or not? on Fri 01 Feb 2013, 18:26

HardblitZ

avatar
Moderator
Moderator
Newschool and oldschool lebih cocok pake phat pants :wow:
klo MAS kurang cocok, di indo lg booming pake cargo army klo nge MAS :>


_________________

Rave with culture ;)



Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

 

Free forum | Music and Radio | Dance | © PunBB | Free forum support | Report an abuse | Free forum