Indo Rockers
Welcome to Indo Rockers forum!

Please Login to view the full version of the forum
or click on Register if you haven't already!
it will only take 1-2 mins and remove ads.

Thank you :)




Problem Logging in?

[ We Are One ]


You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1Solved [ASK] One step or two step? on Sun 09 Oct 2011, 16:23

addicted2hard

avatar
Member
Member
sore para shuffler indonesia :D
gw mau tanya nih, kalian lebih milih pake one step RM apa two step? sekalian sama alasannya ya :)
kalo gw lebih suka pake yang two step.. lebih berasa asik aja gitu..
ayo monggo di share :hihi:

2Solved Re: [ASK] One step or two step? on Fri 25 Nov 2011, 17:08

Eternity Style

avatar
Newbie
Newbie
two steepppp lebih asik aja :D

3Solved Re: [ASK] One step or two step? on Fri 25 Nov 2011, 17:37

Rezt

avatar
Hard Rocker
Hard Rocker
2 steps, kebanyakan video yang ane tonton 2 steps sih
kurang paham ama one step -.-

https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1851767968

4Solved Re: [ASK] One step or two step? on Fri 25 Nov 2011, 18:14

AdamSHFL

avatar
Hard Rocker
Hard Rocker
kalo gw dari pertama uda 1 step (beda sndiri yak)
tp gw mau cba 2 step tp kyakny agak susah dri 1 step ke 2 step
T_T -.-

http://Genius4rt.blogspot.com

5Solved Re: [ASK] One step or two step? on Sat 26 Nov 2011, 17:32

KSC12

avatar
Member
Member
2 step bro , kalo 1 step itu cenderung ke Malaysian Style :D
cmiiw :D

6Solved Re: [ASK] One step or two step? on Sat 26 Nov 2011, 21:15

astral95

avatar
Rocker
Rocker
2 step bro, soalnya RM basicnya 2 step
kalo 1 step kurang menarik jadinya ...

KSC12 wrote:2 step bro , kalo 1 step itu cenderung ke Malaysian Style :D
cmiiw :D

MAS juga 2 step kok bro
coba aja liat di style & classification

7Solved Re: [ASK] One step or two step? on Mon 04 Feb 2013, 04:09

HardblitZ

avatar
Moderator
Moderator
Running Man yg dibenarkan adalah yg 2 step bro, gak kurang gak lebih ;)

Running Man Tutorial

Solved and Locked


_________________

Rave with culture ;)



Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

 

Forumotion.com | © PunBB | Free forum support | Report an abuse | Free forum