Indo Rockers
Welcome to Indo Rockers forum!

Please Login to view the full version of the forum
or click on Register if you haven't already!
it will only take 1-2 mins and remove ads.

Thank you :)




Problem Logging in?

[ We Are One ]


You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1Cerberus Squad Empty Cerberus Squad on Sat 08 Oct 2011, 21:09

Dhikko

Dhikko
Newbie
Newbie
Cerberus Squad


Links:
@Cerberus_squad (Twitter)
Cerberus Squad (Facebook)

Location:
Pondok Safari, Ceger

About:
Cerberus Squad is a modern dance club.

Contact Person:
Tegar (083873731812/@gantengbebas)

Members:
-Nararya Pramjana (Dhikko) (Ketua)
-Tegar Haryo (Wakil)
-Helme Faqih
-Farhan Ridwan
-M. Fitraldi Nurdin
-Dhika Valensa
-Arrizal Yulianto
-M. Azmi Fahrillah
-Rafi Ramadhani
-Almer Ramadhan
-Arnoldus Alverando K
-Dharma Adji
-Reza Jaya Negara
-Hilmy Fadhil
-Ni Made Tiara A.P.
-Stefani Nira Fiani
-Vika Aprilia
-Fitria Wulandari
-R. Thalita

(Maaf Anggotanya ditulis semua) Thanks buat @BerdayGio buat bantuan bikin topik ini :D

2Cerberus Squad Empty Re: Cerberus Squad on Sat 08 Oct 2011, 21:46

BerdayGio

BerdayGio
Rocker
Rocker
Hehehe, thanks buat ucapan terima kasihnya :D welcome to Indo Rockers guys :D

3Cerberus Squad Empty Re: Cerberus Squad on Mon 10 Oct 2011, 09:01

SymphoniCrical

SymphoniCrical
Hard Rocker
Hard Rocker
sukses buat crewnya broo , btw ini anggotanya ada id IR nya ga ?

http://soundcloud.com/dj-fahmi-ramadhan

4Cerberus Squad Empty Re: Cerberus Squad on Thu 20 Oct 2011, 02:25

fijea

fijea
Admin
Admin
welcome to the forum peeps! :beer:
btw minta nama ID forum anak-anaknya yah bro biar bisa di update di database crew :)
thanks!


_________________

Cerberus Squad Sig1Cerberus Squad Sig2Cerberus Squad Sig3Cerberus Squad Sig4Cerberus Squad Sig5
http://www.fijea.com

5Cerberus Squad Empty Re: Cerberus Squad on Fri 21 Oct 2011, 15:34

adji(EMS)

adji(EMS)
Newbie
Newbie
saya termasuk anggota cerberus squad.. :)
kira2 club ini udah resmi blom? ;)

6Cerberus Squad Empty Re: Cerberus Squad on Fri 21 Oct 2011, 16:08

supernoob

supernoob
Rocker
Rocker
Resmi gk resmi di bikin enjoy aja...
ajakin semua ksini, ni forum jdi sepi akhir akhir ini

7Cerberus Squad Empty Re: Cerberus Squad on Sat 22 Oct 2011, 08:54

Kepala.Hansip

Kepala.Hansip
Moderator
Moderator
WELCOME Cerberus squad

ajakin yang lain biar rame main di rumah kita IR.com

:beer:

8Cerberus Squad Empty Re: Cerberus Squad on Sun 30 Oct 2011, 15:37

okiza.ekosatrio

okiza.ekosatrio
Newbie
Newbie
haha ini anggota2 nya satu sekolah sama raptor shuffle,raptor shuffle anggotanya ratarata kelas 3,cerberus kelas 2

9Cerberus Squad Empty Re: Cerberus Squad on Fri 04 Nov 2011, 10:20

SymphoniCrical

SymphoniCrical
Hard Rocker
Hard Rocker
okiza.ekosatrio wrote:haha ini anggota2 nya satu sekolah sama raptor shuffle,raptor shuffle anggotanya ratarata kelas 3,cerberus kelas 2

gapapa broo jadi biar makin akrab satu sama lain yg penting jangan ada permusuhan di antara sesama shuffler haha ;-*

http://soundcloud.com/dj-fahmi-ramadhan

10Cerberus Squad Empty Re: Cerberus Squad on Sat 10 Dec 2011, 16:04

Dhikko

Dhikko
Newbie
Newbie
Update nih, Gw Nararya P.M. (Dhikko) dan Dharma Adji *Adji(EMS) sudah mengundurkan diri dari crew Cerberus Squad.

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

 

Free forum | © PunBB | Free forum support | Report an abuse | Forumotion.com