Indo Rockers
Welcome to Indo Rockers forum!

Please Login to view the full version of the forum
or click on Register if you haven't already!
it will only take 1-2 mins and remove ads.

Thank you :)




Problem Logging in?

[ We Are One ]


You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

fijea

avatar
Admin
Admin
Until
18 Sept, 2011
(1 week)

Reason
Lobby, Music, and Video Section Spamming

Extra Note
semua post gak bermutu yang ada di Lobby dan Music udah gw apus
sisanya bisa diliat sendiri di Video Section
Evidence:


[ apabila ada yang tidak setuju dengan keputusan ini, segera reply post disini ]



Last edited by fijea on Sun 11 Sep 2011, 12:32; edited 1 time in total


_________________

http://www.fijea.com

BerdayGio

avatar
Rocker
Rocker
Hmmm.. mungkin dia cuma pengen dapet download-download lagu dari forum ini.
Mungkin dia udah pantas mendapatkannya.

fijea

avatar
Admin
Admin
Back to the General Rules :alien:


_________________

http://www.fijea.com

Evolution

avatar
Hard Rocker
Hard Rocker
ban permanen kk fijea? O_O

http://www.anotherevermore.co.cc

panky7

avatar
Admin
Admin
hahahaha ni org uda gw warn kaga kapok lho. ckckckck. scratch
ga permanen lah, cukup 10 taun aja. :thumbup:

http://www.facebook.com/dims7

AdhitManifesto

avatar
Moderator
Moderator
buset 10 tahun kecepetan dim..10 setengah tahun deh lol!
makanya untuk para member lain diharapkan membaca General Rules terlebih dahulu sebelum post sana-sini :D

Kepala.Hansip

avatar
Moderator
Moderator
lakukan yang menurut moderator dan admin baik aja.
toh biar forum ini jadi baik dan rapi

supernoob

avatar
Rocker
Rocker
waw serem bgt
satu topik dihajar smua...
first in history y?

rangga.kusumaputra

avatar
Rocker
Rocker
akhirnya ini orang di omongin juga hahaha gue kira gue doang yang kesel ngeliat dia nge-spam sana sini ga jelas hadeh, ini jadi pembelajaran nih buat member yang lain hehe

http://www.facebook.com/pages/Kantality-Squad/115527938521932

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

 

Free forum hosting  | © PunBB | Free forum support | Report an abuse | Free forum