Indo Rockers
Welcome to Indo Rockers forum!

Please Login to view the full version of the forum
or click on Register if you haven't already!
it will only take 1-2 mins and remove ads.

Thank you :)




Problem Logging in?

[ We Are One ]


You are not connected. Please login or register

Go to page : 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 4]

1 Who is your favourite DJ? on Wed 13 Apr 2011, 22:27

fijea

avatar
Admin
Admin

siapa sih DJ favourite lo?
kalau misalkan mereka dateng ke Indo, yg kudu harus wajib lo dateng ke acaranya..heheh..
share disini yah guys..kl mau pake alesan juga boleh.. :D

nah, kl fav gw tu A*S*Y*S, Steve Hill dkk (Masif DJs).. :beer:


_________________

http://www.fijea.com

2 Re: Who is your favourite DJ? on Thu 14 Apr 2011, 12:54

treize13

avatar
Admin
Admin
DJ Baru aja sm GONG. ahaha


_________________


This is my own world, I just wanna hear the music.
I think the whole system fucking sucks.
Everybody's working their fucking ass off during the week,
getting totally fucking stressed out
So what's wrong, and what's right?
I live for the weekend, I live for hard styles, I live for hardstyle baby!

3 Re: Who is your favourite DJ? on Thu 14 Apr 2011, 17:56

fijea

avatar
Admin
Admin
treize13 wrote:DJ Baru aja sm GONG. ahaha
kurang 1 Vin..'Hanzai' heheheh...
HB itu no.1 deh di Indo.. :thumbup:


_________________

http://www.fijea.com

4 Re: Who is your favourite DJ? on Thu 14 Apr 2011, 19:22

bagasUR

avatar
Rocker
Rocker
hehe kalo DJ favorite gue tuh Dj Em, Swankie Dj, Dj Dexi, ASYS, Steve Hill, Tatarola, Dj Baru sama Gong juga hahaha afro

http://twitter.com/bagasnas

5 Re: Who is your favourite DJ? on Sat 16 Apr 2011, 01:13

IvalRaverz

avatar
Rocker
Rocker
kalo gua Ganjaguru, Megara pokoknya yg ada melodi nya deh :D hehehe

6 Re: Who is your favourite DJ? on Sat 16 Apr 2011, 23:32

ALIFKA

avatar
Rocker
Rocker
Yang pastinya Headhunterz , ganjaguru , bass agents , psy man , dll dah hahhaha

http://basket_boy@ymail.com

7 Re: Who is your favourite DJ? on Tue 19 Apr 2011, 17:35

IanAmr

avatar
Member
Member
Headhunterz, Dark Oscillators & Brennan Heart (blademasterz) wajib datang hehe :D

8 Re: Who is your favourite DJ? on Fri 22 Apr 2011, 20:51

bandidoz

avatar
Rocker
Rocker
BLUTONIUM BOY dan Lisa Lashes....

9 Re: Who is your favourite DJ? on Sun 01 May 2011, 01:41

Guest

avatar
Guest
wissss... kalo ngebahas DJ mah seru pisan euy.. yang pasti banget gua intilin kalo tu DJ dateng pastinya : Steve Hill, Tiesto lagi, BASSHUNTER, Shinichi Osawa, Prodigy, DJ Bl3nd, Daft Punk, David Guetta, DJ feel, DJ Arcanix, dll.. huwaah banyak banget deh.. hahaha.. mereka jago banget ngebawa crowd dengan dinamika lagu"nya baik secara record maupun live. seeeet recordnya aja kece apalagi livenya, beeeuuhh party never end! viva la liberte

btw, salam kenal, gua DJ Crimp :)

10 Re: Who is your favourite DJ? on Thu 12 May 2011, 17:45

astral95

avatar
Rocker
Rocker
Headhunterz, sama DJ GonG aja dah :>

11 Re: Who is your favourite DJ? on Thu 12 May 2011, 22:28

Hardstyle.Battalion

avatar
DJ
DJ
Noisecontrollers, Headhunterz, Bioweapon and Toneshiterz at the moment, they bring the big fat BASS! BOOOMMM!!


astral95 wrote:Headhunterz, sama DJ GonG aja dah :>

ckckckck..nanti ada yang terbang dah hahahaha ;P



fijea wrote:
treize13 wrote:DJ Baru aja sm GONG. ahaha
kurang 1 Vin..'Hanzai' heheheh...
HB itu no.1 deh di Indo.. :thumbup:

Waduuhhh pressuuureeeee hahahaha... -.-

http://www.facebook.com/Hardstyle.Battalion

12 Re: Who is your favourite DJ? on Fri 13 May 2011, 00:56

panky7

avatar
Admin
Admin
klo gw pengen bgt liat DAFT PUNK. gile merinding bgt liat live shownya d youtube.

klo buat denger2 doang: armin van buuren, paul van dyk, roger shah, above n beyond, deadmau5, axwell

beda sendiri ya genre gw. hahahahha

http://www.facebook.com/dims7

13 Re: Who is your favourite DJ? on Fri 13 May 2011, 15:45

fijea

avatar
Admin
Admin
Defqon.1 juga asik heheheh...
gw liat acara mereka yang di aussie kmrn parah mampus itu hahaah..
heboh heboh.. xD


_________________

http://www.fijea.com

14 Re: Who is your favourite DJ? on Fri 13 May 2011, 17:35

Arstiven Shuffle

avatar
Rocker
Rocker
kalo guaa..
Dj gonG
Headhunterz
Showtek


I dance for myself
Not for competition
My style represents Who I Am
I encourage my fellow dancers
I Am original
I Am open minded
I Am free
I Am A True Rocker




- Let's Rockin -

15 Re: Who is your favourite DJ? on Fri 13 May 2011, 23:24

Hardstyle.Battalion

avatar
DJ
DJ
fijea wrote:Defqon.1 juga asik heheheh...
gw liat acara mereka yang di aussie kmrn parah mampus itu hahaah..
heboh heboh.. xD

Paling mantep si Qlimax bro, all the setting, laser, fire and lightings are crazy!

http://www.facebook.com/Hardstyle.Battalion

16 Re: Who is your favourite DJ? on Sat 14 May 2011, 00:05

fijea

avatar
Admin
Admin
Hardstyle.Battalion wrote:
fijea wrote:Defqon.1 juga asik heheheh...
gw liat acara mereka yang di aussie kmrn parah mampus itu hahaah..
heboh heboh.. xD

Paling mantep si Qlimax bro, all the setting, laser, fire and lightings are crazy!

tp tetep aja cuma nonton di youtube gw.. :swt:
bkin kepengen doank jadinya.. :hiks:


_________________

http://www.fijea.com

17 Re: Who is your favourite DJ? on Sat 14 May 2011, 08:57

Hardstyle.Battalion

avatar
DJ
DJ
fijea wrote:
Hardstyle.Battalion wrote:
fijea wrote:Defqon.1 juga asik heheheh...
gw liat acara mereka yang di aussie kmrn parah mampus itu hahaah..
heboh heboh.. xD

Paling mantep si Qlimax bro, all the setting, laser, fire and lightings are crazy!

tp tetep aja cuma nonton di youtube gw.. :swt:
bkin kepengen doank jadinya.. :hiks:

Jangka panjang kita harus coba buat rave kayak defqon atau Qlimax hehehe... :D

http://www.facebook.com/Hardstyle.Battalion

18 Re: Who is your favourite DJ? on Sat 14 May 2011, 16:03

panky7

avatar
Admin
Admin
Hardstyle.Battalion wrote:
fijea wrote:
Hardstyle.Battalion wrote:
fijea wrote:Defqon.1 juga asik heheheh...
gw liat acara mereka yang di aussie kmrn parah mampus itu hahaah..
heboh heboh.. xD

Paling mantep si Qlimax bro, all the setting, laser, fire and lightings are crazy!

tp tetep aja cuma nonton di youtube gw.. :swt:
bkin kepengen doank jadinya.. :hiks:

Jangka panjang kita harus coba buat rave kayak defqon atau Qlimax hehehe... :D

likes this! :thumbup:

http://www.facebook.com/dims7

19 Re: Who is your favourite DJ? on Sun 15 May 2011, 22:55

fijea

avatar
Admin
Admin
Hardstyle.Battalion wrote:
fijea wrote:
Hardstyle.Battalion wrote:
fijea wrote:Defqon.1 juga asik heheheh...
gw liat acara mereka yang di aussie kmrn parah mampus itu hahaah..
heboh heboh.. xD

Paling mantep si Qlimax bro, all the setting, laser, fire and lightings are crazy!

tp tetep aja cuma nonton di youtube gw.. :swt:
bkin kepengen doank jadinya.. :hiks:

Jangka panjang kita harus coba buat rave kayak defqon atau Qlimax hehehe... :D
Yes, we will! :D


_________________

http://www.fijea.com

20 Re: Who is your favourite DJ? on Sun 15 May 2011, 23:11

Hardstyle.Battalion

avatar
DJ
DJ
Which International DJ are you want to watch live if we have Hard dance rave party di indo?

http://www.facebook.com/Hardstyle.Battalion

21 Re: Who is your favourite DJ? on Mon 16 May 2011, 02:06

fijea

avatar
Admin
Admin
Steve Hill! A*S*Y*S..they're sick as fuck IMO :thumbup:


_________________

http://www.fijea.com

22 Re: Who is your favourite DJ? on Mon 16 May 2011, 02:12

astral95

avatar
Rocker
Rocker
Hardstyle.Battalion wrote:Which International DJ are you want to watch live if we have Hard dance rave party di indo?

Headhunterz, Noisecontroller, Showtek, DBSTF :D

23 Re: Who is your favourite DJ? on Mon 16 May 2011, 09:25

rangga.kusumaputra

avatar
Rocker
Rocker
gue suka sama Headhunterz, Mekki Martin, Laurent C, Trevster, Armin Van Buuren, Tiesto, Benny Benassi, Afrojack, terus gue mau nonton Basshunter kalo dateng ke Indonesia, tapi kalo di Indonesia sendiri fav gue sih tetep DJ Gong hehe

http://www.facebook.com/pages/Kantality-Squad/115527938521932

24 Re: Who is your favourite DJ? on Mon 16 May 2011, 21:38

Hardstyle.Battalion

avatar
DJ
DJ
rangga.kusumaputra wrote:gue suka sama Headhunterz, Mekki Martin, Laurent C, Trevster, Armin Van Buuren, Tiesto, Benny Benassi, Afrojack, terus gue mau nonton Basshunter kalo dateng ke Indonesia, tapi kalo di Indonesia sendiri fav gue sih tetep DJ Gong hehe

Bisa aja lo bro hehehe... xP doakan kita bisa bawa DJ International Hard Dance ke Indo yah, ngga mau kalah sama Malaysia, mereka berhasil bawa Headhunterz ke negaranya..

http://www.facebook.com/Hardstyle.Battalion

25 Re: Who is your favourite DJ? on Thu 26 May 2011, 23:19

AlfinLS

avatar
Newbie
Newbie
DJ MBEHARDSTYLE alias shehan lindium style lol!

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 4]

Go to page : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

 

Forumotion.com | © PunBB | Free forum support | Report an abuse | Free forum