Indo Rockers
Welcome to Indo Rockers forum!

Please Login to view the full version of the forum
or click on Register if you haven't already!
it will only take 1-2 mins and remove ads.

Thank you :)




Problem Logging in?

[ We Are One ]


You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 3 of 4]

1 share facebook para rockers on Tue 29 Mar 2011, 17:31

bagasUR

avatar
Rocker
Rocker
First topic message reminder :

Hei rockers share facebook nya ya disini biar kita bisa saling dekat dan mengenal sesama shuffler hehehe xD
ngomong2 facebook gue Bagas Widyantoro
ayo share kawan2 ;)

http://twitter.com/bagasnas

51 Re: share facebook para rockers on Wed 13 Jun 2012, 12:51

rezahary28

avatar
Rocker
Rocker
http://www.facebook.com/rezahary

di Add ya bro

http://Raners-reza.co.cc

52 Re: share facebook para rockers on Wed 13 Jun 2012, 16:01

Shandochi

avatar
Rocker
Rocker
facebook : Michael Nur Sultan :thumbup:

53 Re: share facebook para rockers on Thu 05 Jul 2012, 20:13

searedSr

avatar
Rocker
Rocker
nih fb saya kawann .. :D

https://www.facebook.com/tholhahsaefulloh

add yaa.. :D
tq.

54 Re: share facebook para rockers on Thu 05 Jul 2012, 21:40

Rofi.Andika13

avatar
Rocker
Rocker
yang ini di add : http://www.facebook.com/rofiandika?ref=tn_tnmn
dan yang ini di like O_O : http://www.facebook.com/pages/X-TROY/442665735762891

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

http://www.facebook.com/pages/X-TROY/442665735762891

55 Re: share facebook para rockers on Mon 09 Jul 2012, 01:24

Situbondo Shuffle

avatar
Newbie
Newbie
allow bro.., ayas shuffler newbie
nama ayas : reza
add fb ayas ya... [ Ich Donner-Reiter ] ayas shuffler situbondo jawa timur...

56 Re: share facebook para rockers on Wed 03 Oct 2012, 03:59

HardblitZ

avatar
Moderator
Moderator
add ya jgn malu" hehe xD
https://www.facebook.com/billy.martin.1481

mohon bimbingannya kaka :-*


_________________

Rave with culture ;)



57 Re: share facebook para rockers on Thu 11 Oct 2012, 20:28

renzz

avatar
Newbie
Newbie
fb= Reno Pradana
salam kenal semua
:D :hihi: We Are One

58 Re: share facebook para rockers on Fri 19 Oct 2012, 10:01

GhazyFawwaz

avatar
Co-Moderator
Co-Moderator
Facebook ane Ghazy Fawwaz
;-*

http://forum.indorockers.com/t946-ghafz-rave-gear-phat-pant-susp

59 Re: share facebook para rockers on Tue 23 Oct 2012, 20:12

XSideCore

avatar
Rocker
Rocker
facebook : Irwan Mauluddin

gambar me gusta profilenya :)

http://www.irwanmauludin.co.cc

60 Re: share facebook para rockers on Sat 10 Nov 2012, 18:39

raka_shuffle

avatar
Hard Rocker
Hard Rocker
my fb: raka shuffle

61 Re: share facebook para rockers on Mon 12 Nov 2012, 17:10

aditrigunawan

avatar
Hard Rocker
Hard Rocker
Ini FB Gw!!!!!!!! Adi Tri Gunawan Lumban Gaol
www.facebook.com/aditrigunawan

Gw dari Medan

62 Re: share facebook para rockers on Sun 18 Nov 2012, 18:12

maulana

avatar
Newbie
Newbie
haloo kakak"

mau kenalan nih my name is maulana

nih fb ane kk" : maulana depressive
salam kenal
we are one :)

63 Re: share facebook para rockers on Wed 21 Nov 2012, 06:32

maulrockers

avatar
Rocker
Rocker
Maulana.

Fb maulana goweser

64 Re: share facebook para rockers on Tue 04 Dec 2012, 19:29

ivanjtrcrew

avatar
Member
Member
Fb : Ivan Jtr Crew
asal : Bali
salam kenal bro :)

65 Re: share facebook para rockers on Wed 19 Dec 2012, 20:00

rizkyGFS

avatar
Rocker
Rocker
Rizky Sianturi. Di search langsung ketemu. wkwkwk :hihi:

66 Re: share facebook para rockers on Wed 20 Feb 2013, 13:49

01rick

avatar
Rocker
Rocker
FB : Hanz Van Reaper
Fan Page : Venom Shuffle Squad

Thanks ya yg udah add... afro cheers

https://www.facebook.com/pages/Venom-Shuffle-Squad/2876408779409

67 Re: share facebook para rockers on Thu 07 Mar 2013, 00:53

AkmalRavers

avatar
Member
Member
http://www.facebook.com/AkmalRizkoni

Nih FB gua.. Check it out.. xD

68 Re: share facebook para rockers on Thu 07 Mar 2013, 02:20

raka_shuffle

avatar
Hard Rocker
Hard Rocker
eh,, sorry sekalian gw mau tanay nih,, tau nma fb bang tomo ( bang tomo klo kga salah gtu nmanya, ),,, ada yg bisa share..

69 Re: share facebook para rockers on Thu 07 Mar 2013, 02:44

HardblitZ

avatar
Moderator
Moderator
raka_shuffle wrote:eh,, sorry sekalian gw mau tanay nih,, tau nma fb bang tomo ( bang tomo klo kga salah gtu nmanya, ),,, ada yg bisa share..

ga ada yg namanya tomo setau gw, emg dia siapa drmn?


_________________

Rave with culture ;)



70 Re: share facebook para rockers on Thu 07 Mar 2013, 04:09

raka_shuffle

avatar
Hard Rocker
Hard Rocker
HardblitZ wrote:
raka_shuffle wrote:eh,, sorry sekalian gw mau tanay nih,, tau nma fb bang tomo ( bang tomo klo kga salah gtu nmanya, ),,, ada yg bisa share..

ga ada yg namanya tomo setau gw, emg dia siapa drmn?

oh,, yaudah brarti gw salah denger,,, beneran nih ngak ada...?????

71 Re: share facebook para rockers on Tue 12 Mar 2013, 13:31

Jowy339

avatar
Rocker
Rocker
This is it! My facebook page!
xD http://www.facebook.com/Jowy339 xD

https://www.youtube.com/user/Jowy339

72 Re: share facebook para rockers on Tue 12 Mar 2013, 16:06

zaldysk

avatar
Member
Member
http://www.facebook.com/zaldyK

Zaldy Shun Kira

dari : Makassar
;)

http://www.facebook.com/pages/Venom-Shuffle-Squad/28764087794090

73 Re: share facebook para rockers on Tue 12 Mar 2013, 16:26

Jowy339

avatar
Rocker
Rocker
HardblitZ wrote:
raka_shuffle wrote:eh,, sorry sekalian gw mau tanay nih,, tau nma fb bang tomo ( bang tomo klo kga salah gtu nmanya, ),,, ada yg bisa share..

ga ada yg namanya tomo setau gw, emg dia siapa drmn?

Accept friend request gue dong bang bill... :)

https://www.youtube.com/user/Jowy339

74 Re: share facebook para rockers on Tue 12 Mar 2013, 20:22

HardblitZ

avatar
Moderator
Moderator
Jowy339 wrote:
HardblitZ wrote:
raka_shuffle wrote:eh,, sorry sekalian gw mau tanay nih,, tau nma fb bang tomo ( bang tomo klo kga salah gtu nmanya, ),,, ada yg bisa share..

ga ada yg namanya tomo setau gw, emg dia siapa drmn?

Accept friend request gue dong bang bill... :)

dari atas nama siapa? udh gw accept blum ya... lupa gw -.-


_________________

Rave with culture ;)



75 Re: share facebook para rockers on Tue 12 Mar 2013, 20:37

Jowy339

avatar
Rocker
Rocker
HardblitZ wrote:
Jowy339 wrote:
HardblitZ wrote:
raka_shuffle wrote:eh,, sorry sekalian gw mau tanay nih,, tau nma fb bang tomo ( bang tomo klo kga salah gtu nmanya, ),,, ada yg bisa share..

ga ada yg namanya tomo setau gw, emg dia siapa drmn?

Accept friend request gue dong bang bill... :)

dari atas nama siapa? udh gw accept blum ya... lupa gw -.-

Atas nama "Atma Nawaksara Simanungkalit" xP

https://www.youtube.com/user/Jowy339

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 3 of 4]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

 

Free forum hosting | © PunBB | Free forum support | Report an abuse | Free forum