Indo Rockers
Welcome to Indo Rockers forum!

Please Login to view the full version of the forum
or click on Register if you haven't already!
it will only take 1-2 mins and remove ads.

Thank you :)




Problem Logging in?

[ We Are One ]


You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

-Chakz-

avatar
Hard Rocker
Hard Rocker
Minggu, 10 Februari 2013 - 6th Friendly Shuffle Meet Up.
at GBK stadium Senayan, South Jakarta (Pintu Kuning)
Time : 09:00 - Till Drop !


Akan di meriahkan oleh DJ Hardblitz from Hardstyle Republic (INDONESIA)
yang sekaligus meet up terakhir bersama billy di GBK, karena rencananya tanggal 25 Februari doi akan segera kembali ke samarinda.
so, ayoo ramaikan meet upnya, dan rasakan sensasinya..!!! \m/

For the previous meet up documentary :

- 5th Friendly Shuffle Meet Up : http://youtu.be/qtsFTDvp9RA
- 4th Friendly Shuffle Meet Up : http://youtu.be/WA6XZmkczoM
- 3rd Friendly Shuffle Meet Up : http://youtu.be/z69KYVOXERE

Are you ready to the hard rock, guys..?!?!? xP
BE THERE AND DON'T MISS IT !! :punch:

This event supported by :
- Indo Rockers
- Gelora Bung Karno stadium
- Laskar GBK

We Are One

http://www.facebook.com/cakraadinegara

HardblitZ

avatar
Moderator
Moderator
gak yg terakhir amat jg kali ntar gw pasti ke jkt lg hahaha, ditunggu yah rockers :)


_________________

Rave with culture ;)



-Chakz-

avatar
Hard Rocker
Hard Rocker
HardblitZ wrote:gak yg terakhir amat jg kali ntar gw pasti ke jkt lg hahaha, ditunggu yah rockers :)

siapin DJ set sama remix hardstyle yang banyak ya... :]

http://www.facebook.com/cakraadinegara

HardblitZ

avatar
Moderator
Moderator
-Chakz- wrote:
HardblitZ wrote:gak yg terakhir amat jg kali ntar gw pasti ke jkt lg hahaha, ditunggu yah rockers :)

siapin DJ set sama remix hardstyle yang banyak ya... :]

okeeh tenang aja, sebagian yg diputer pas di meet up IR juga ada gw :)


_________________

Rave with culture ;)



rihat

avatar
Rocker
Rocker
jiahhhhhhhh gue ga bisa gue lagi di luar kota :( :( :P :(

http://www.nahltahir.blogspot.com

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

 

Free forum | © PunBB | Free forum support | Report an abuse | Free forum