Indo Rockers
Welcome to Indo Rockers forum!

Please Login to view the full version of the forum
or click on Register if you haven't already!
it will only take 1-2 mins and remove ads.

Thank you :)




Problem Logging in?

[ We Are One ]


You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1Solved Shuffle itu rave kan?? on Wed 09 Jan 2013, 09:29

Hookz

avatar
Rocker
Rocker
numpang tanya nihh sebelumnya shuffle itu rave dance kan?? .. bukan street dance ??
kalo misal nya ada nama squad nama nya ada SHUFFLE STREET itu gimana? :(

2Solved Re: [ASK] Shuffle itu rave dance kan? on Wed 09 Jan 2013, 21:24

HardblitZ

avatar
Moderator
Moderator
Hookz wrote:numpang tanya nihh sebelumnya shuffle itu rave dance kan?? .. bukan street dance ??
kalo misal nya ada nama squad nama nya ada SHUFFLE STREET itu gimana? :(

yup shuffle itu rave dance, bukan street dance
gpp sih ada nama squad kyk gitu tp gw saranin shufflenya tetap stay di rave attitude :)


_________________

Rave with culture ;)



3Solved Re: [ASK] Shuffle itu rave dance kan? on Wed 09 Jan 2013, 22:00

GhazyFawwaz

avatar
Co-Moderator
Co-Moderator
Setuju sama Billy. Nama mau pake apa aja terserah yang bikin nama sih.
Asalkan tetep sam Rave Culture and Melbroune Shuffle Culture :D
Kan ada tuh, namanya SQUAD SHUFFLE. Tapi ada Break Dance, Robotic, Sexy Dance, Poping, B-Boy, dll. :(

http://forum.indorockers.com/t946-ghafz-rave-gear-phat-pant-susp

4Solved Re: [ASK] Shuffle itu rave dance kan? on Fri 01 Feb 2013, 15:39

-Chakz-

avatar
Hard Rocker
Hard Rocker
Shuffle itu emang Rave Dance.
rave dance diantaranya :
- Melbourne shuffle
- Jump style
- Liquid
- Gabber
- dll.

Beda sama jenis Street Dance.
kalo street dance itu diantaranya :

- Breakin
- Lady style (Sexy dancer)
- DnB Step
- Hip Hop
- Dubstep
- C-Walk
- dll.

Perbedaannya yaa jauh...
rave dance itu, dance yang sering muncul di PUB, clubbing, party dll.
sedangkan street dance itu dance yang sering muncul di jalanan, kayak street gang gitu..
ya contoh kecilnya street dance, lo bisa tonton videonya "Step Up" video itu mengungkap
susah senangnya anak" street dancer di USA. CMIIW

http://www.facebook.com/cakraadinegara

5Solved Re: [ASK] Shuffle itu rave dance kan? on Sat 02 Feb 2013, 18:54

HardblitZ

avatar
Moderator
Moderator
Shuffle is a RAVE dance and it will always be :)

Solved and Locked


_________________

Rave with culture ;)



Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum

 

Forum create on Forumotion | © PunBB | Free forum support | Report an abuse | Free forum